Lenyűgözőnek született.

Az új SANTA FE impozáns, merész és szépséges megjelenésének nem lehet ellenállni. Magabiztosan mozog, és mindenütt tekintélyt parancsol. Széles kiállásával és teljesen újraalkotott formatervével magára irányítja a figyelmet.

A SANTA FE 20 éve – az ikonikus modell evolúciója.

A Hyundai 2000-ben mutatta be az első generációs SANTA FE modellt, és ezzel úttörő szerepet vállalt a szabadidőjárművek piacán. Az immár huszadik születésnapját ünneplő, rendkívül sikeres SANTA FE a márka emblematikus típusává vált. Tekintsünk most vissza arra, hogyan fejlődött a Hyundai első szabadidőjárműve az évek során.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. An image of the first generation Hyundai SANTA FE SUV.

  Első generáció 2000-2006.

  Az első generációs modell robusztus, mégis kifinomult megjelenése mellett jóval hosszabb és szélesebb is volt számos vetélytársánál, kihangsúlyozva a modell terepalkalmasságát.

 2. An image of the second generation Hyundai SANTA FE SUV.

  Második generáció 2006 - 2012.

  A második generációs modell erősebb és tágasabb volt, biztonsági rendszerét továbbfejlesztettük; a típus minden időjárási és menetkörülmények között sokkal jobb vezethetőséget kínált.

 3. An image of the third generation Hyundai SANTA FE SUV.

  Harmadik generáció 2012 - 2018.

  A még kényelmesebb, még jobb minőségű harmadik generációs modell új formanyelvet alkalmazott, amely a kifinomult vonalvezetést merész, terjedelmes felületekkel kombinálta.

 4. An image of the fourth generation Hyundai SANTA FE SUV.

  Negyedik generáció 2018 óta.

  A negyedik kiadás prémium hangulatát jól érzékeltette a modell elegáns megjelenése, fejlett technológiái, kategóriaelső biztonsági funkciói és kivételesen tágas belső tere.

  Az új megjelenés kialakítása – a vázlatoktól a bemutatóteremig.

  A tervezési folyamat legelső fázisában, a kezdeti vázlatok papíron születnek, és nem többek néhány ceruzavonalnál. Az új SANTA FE esetében a dizájnerek nyugodtabb, kifinomultabb formanyelvre törekedtek. Ez kihangsúlyozza a jármű szélességét és izmos kiállását, és ezáltal harmonikus, kifinomult megjelenést eredményez.

  A picture of SangYup Lee, the Executive Vice President and Global Head of Hyundai Design Center.
  Az új SANTA FE ár-érték arányát prémium jellemzők és vonzó megjelenés teszi még erőteljesebbé. A modell oldalait, illetve orrát és farát összekötő, határozott vonalak olyan robusztus, mégis kifinomult megjelenést kölcsönöznek a Santa Fének, amely tökéletesen igazodik a szabadidőjármű-vásárlók ízléséhez. Ezen túlmenően számos olyan funkciót és szolgáltatást vezettünk be, amelyek egy határozottan családcentrikus, ugyanakkor élvezetesen vezethető szabadidőjárművet eredményeztek.

  - SangYup Lee, a Hyundai formatervezési központ nemzetközi igazgatója,
  a vállalat ügyvezető alelnöke -

  Külső

  Robusztus, mégis kifinomult szépség.

  Az alapoktól kezdve újratervezett új SANTA FE nagyobb, merészebb és karakteresebb lett. A kívül és belül egyaránt megújult formavilág a robusztus megjelenést kecses kifinomultsággal kombinálja, egyedülállóan karakteres jelenséget hozva létre a nagyméretű szabadidőjárművek szegmensében.

  The new Hyundai SANTA FE 7 seat SUV showing its new full LED headlamps and bumper.

  Összetéveszthetetlenül ragyogó.

  Alapfelszereltség a teljes LED-es fényszóró, amelyben azonnal feltűnik a különleges, T alakú LED-es nappali világítás.

  The new Hyundai SANTA FE 7 seat SUV showing its new taillight design.

  Arcátlanul magabiztos.

  Az új, vízszintesen elnyújtott rajzolatú lámpatesteket piros fényvisszaverő sáv köti össze, így szélesítve optikailag a karosszériát.

  Merész, karakteres karosszériaszínek.

  Válassza ki a kedvencét. Tegye egyedivé az új SANTA FEt: válasszon a természet által ihletett, kilenc különleges karosszériaszín közül. A kínálatot három új, stílusos karosszériaszínnel - Glacier White Metallic, Taiga Brown Pearl és Lagoon Blue Pearl - gazdagítottuk.

  The multiple color options of the new Hyundai SANTA FE 7 seat SUV.

  Beltér

  Prémium anyagok. Rendkívüli tágasság. A legmodernebb technológiák.

  Foglaljon helyet az új SANTA FE tágas belső terében, és azonnal érezni fogja: az új modell tágasabb, kényelmesebb és praktikusabb az elődjénél. Minden alkatrész puha tapintású, prémium kidolgozást kapott, ami a fényűzés új szintjére emeli az autót. Ráadásul az új SANTA FE az első olyan Hyundai modell, amelyhez a kifinomult hangulatot még tovább fokozó, opciós Luxury csomag rendelhető.

  A picture of the new Hyundai SANTA FE's premium interior design.

  Lebegő középkonzol

  A modernizált belső tér egyik leginkább figyelemre méltó részlete az a "lebegő" középkonzol, amely elegáns, lendületes ívvel csatlakozik a bőrborítású műszerfalhoz. A finom anyagokkal borított, ultramodern funkciókat kínáló, új középkonzol kihangsúlyozza a belső tér prémium hangulatát.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. A picture of the new Hyundai SANTA FE's new 12.3" fully digital cluster.

   Dinamikus, teljesen digitális műszeregység.

   Az utastér új, prémium részleteit a 12,3 colos, teljes egészében digitális, széles körűen testre szabható műszeregység koronázza meg.

  2. A picture of the new Hyundai SANTA FE's optimally placed 10.25” touch widescreen.

   Új 10,25 colos érintőképernyő.

   A hatalmas képernyőn mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. Az optimálisan elhelyezett, 10,25 colos, széles formátumú érintőképernyő kristálytiszta képet ad, könnyen használható, és az okostelefonos tartalmak is megjeleníthetők rajta.

  3. A close up image of the button type shift-by-wire inside the new Hyundai SANTA FE SUV..

   Nyomógombos, elektronikus váltóvezérlés.

   A lebegő középkonzolon elhelyezett gombokkal válthat az előre- és hátramenet, az üres és a parkolófokozat között.

   Pohártartó fedél.

   A kecses, új középkonzolon ötletes, eltolható fedéllel takarhatja el a második pohártartót és az USB csatlakozót, így rendezettebb lesz a belső tér.

   An interior view of the centre console of the new Hyundai SANTA FE 7 seat SUV.
   A close-up image of the upgraded wireless charging pad in the new Hyundai SANTA FE.
   An interior view of the new Hyundai SANTA FE 7 seat SUV showing the tray under the centre console.

   Középkonzoli tárolótálca.

   A lebegő középkonzol alatti, könnyen hozzáférhető tárolófelületen kényelmesen elférnek a személyes tárgyak.

   Ismerje meg a hétszemélyes szabadidőjármű képességeit.

   Márkánk európai zászlóshajójaként az új SANTA FE nem csupán nagyobb, de jobb is lett. Tapasztalja meg a nagyobb helykínálatot, valamint a fejlett, intelligens technológiai újdonságokat, az ultramodern kapcsolódási megoldásoktól a kiemelkedően takarékos új hajtásláncokig. További részletekért kattintson az alábbi nézőképekre.