SzolgáltatásainkCÉGÜNKRŐL

HYUNDAI Hatvan Márkakereskedés és Szerviz

A Prémium Autóház Kft. 2009-ben alakult és mint Hyundai Hatvan Márkakereskedés az a célja, hogy működési területén vezető, példamutatóan felelős autószalon és márkaszerviz legyen.

Térségünk vezető Hyundai Márkakereskedése és Szervizeként, a biztonságos és környezetbarát közlekedés lehetőségével szeretnénk gazdagítani Ügyfeleink életét.

A Prémium Autóház Kft. tevékenységi köre jól körülhatárolható. A ténylegesen végzett tevékenységek a mindenkori piaci igényekhez, lehetőségekhez igazodnak. A vállalkozás fő profilja a gépjármű kereskedelem.

A társaság fő tevékenységei közé tartozik:

- Új Hyundai típusú gépkocsik értékesítése
- Használt autók értékesítése
- Hyundai Márkaszerviz
- Eredeti Hyundai alkatrészek forgalmazása
- Gyári kiegészítő tartozékok értékesítése, beszerelése
- Teljes körű biztosítási ügyintézés, helyszíni kárfelvétel
- Karosszéria javítás
- Autófényezés
- Autómosás, autókozmetika
- Műszaki vizsgáztatás, eredetiség vizsgálat
- Klíma feltöltés és javítás

Hivatalos Hyundai Márkakereskedés és Szervizként az új gépkocsi értékesítésen kívül ellátják a Hyundai típusú autók garanciális és fizető javítását, valamint eredeti Hyundai autóalkatrészeket is forgalmaznak. A Hyundai importőri előírásainak megfelelően rendelkezünk valamennyi modellhez szükséges gyári célszerszámokkal, GDS-diagnosztikai műszerrel, munkatársaink képzését folyamatosan az importőr által szervezett tanfolyamokon képezzük tovább.Elkötelezettek vagyunk az Ügyfeleink iránt, mivel Ők bizalmukkal ajándékoztak meg bennünket, ezért arra törekszünk, hogy ezt tapasztalatunkkal és egyedülálló szolgáltatásainkkal viszonozzuk. Számunkra legfontosabb mutatószám az ügyfél-elégedettség.
Elkötelezettek vagyunk munkatársaink iránt, hiszen kitűnő szakembereink együttműködése teszi a Hyundai Hatvan Márkakereskedést egyedülállóan sikeressé. Elkötelezettek vagyunk az általunk forgalmazott Hyundai termékek és szolgáltatások iránt, mert az a szándék vezérel bennünket, hogy a legjobbak legyünk.

A Hyundai Márkakereskedői hálózatához történő csatlakozással tudjuk biztosítani mindazon elvárásokat, melyeket Ügyfeleink új gépkocsi vásárlásával és szervizelésével kapcsolatban megfogalmaztak irányunkban. Az infrastrukturális és fejlesztési beruházásainknál teljes mértékben figyelembevettük a Hyundai márka előírásait. A minőségi munkavégzés folyamatossága érdekében 2009-ben bevezettük az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségügyi szabványt.

A Hyundai Hatvan Márkaszerviz vállalja minden Hyundai típusú gépkocsi teljes körű garanciális, valamint garanciaidőn túli javítását, időszakos karbantartását. Műhelyeinkben gyári technológia és a minőségbiztosítási rendszer szigorú betartásával folynak a diagnosztikai, javítási és karbantartási munkák. A munkák gyors és szakszerű elvégzéséhez Hyundai gyári célszerszámokkal rendelkezünk. A célszerszám készletünket az igényeknek és az új típusok megjelenésének függvényében folyamatosan karbantartjuk, bővítjük.

Munkatársaink folyamatos továbbképzései a Hyundai Holding Hungary Kft. budapesti oktatási központjában történik, az éves oktatási terv szerint.
Műhelyünket a legkorszerűbb gépjármű diagnosztikai berendezésekkel szereltük fel annak érdekében, hogy minden Hyundai típusú gépkocsi diagnosztizálását, hibakód kiolvasását, valamint a szükséges karbantartását és javítását kiváló minőségben el tudjuk végezni.

Javításaink során eredeti Hyundai autóalkatrészeket használunk fel, mely alkatrészekre 1 év alkatrész garanciát biztosítunk.

A Hyundai Hatvan Márkakereskedés előnyös üzleti partnerséget kínál minden leendő és meglévő Kedves Ügyfél részére, amelynek versenyképességét a korrekt ár, a kifogástalan minőség, az udvarias kiszolgálás, valamint a szállítási határidők pontos betartása jelentik!

Az alábbi előnyökben részesülhet, ha minket választ:


Ügyfélbarát munkafelvételünkön nem csak személyesen és telefonon tud időpontot egyeztetni, hanem lehetőség van interneten vagy akár Facebook-on keresztül bejelentkeznie, mellyel időt és pénzt tud megtakarítani.
Javítások idejére kedvező áron csereautót tudunk biztosítani, így meg tudja őrizni mobilitását, nem kell órákat várakoznia addig, amíg elkészül a járműve.
Rendelkezésére állunk hozom-viszem szolgáltatással is, az Ön által megjelölt helyen és időben átvesszük az autó, melyet elszállítunk a szervizünkbe, és a javítás után visszaszállítjuk Önnek. Ezáltal nem kell a szabadidejét feláldoznia, vagy esetleg szabadságot kivennie autójavítás igénybevétele miatt.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk Kedves Ügyfeleink számára, ezért nem kell külön-külön helyekre hordania az autót, mint például gumiszerelő, futóműbeállító, autómosó, karosszérialakatos, autófényező, stb., mert nálunk mindent egy helyen, sokkal rövidebb idő alatt és kedvezőbb árakon el tudja végeztetni.

Sok szeretettel várunk minden Kedves Érdeklődőt a Hyundai Hatvan Márkakereskedésben!

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT