FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT: KAMAT 4,49%; THM 4,64% - 4,76%

A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.). A szolgáltatás közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Ptk. 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltató a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. Az Ügyféltájékoztató és a finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu honlapon.
Az igénylés feltételeivel kapcsolatban és részletes kalkulációért, továbbá a fogyasztónak nem minősülő ügyfelek számára biztosított nyílt végű pénzügyi lízing részleteivel kapcsolatban kérjük, forduljon a kereskedő értékesítőjéhez. A szolgáltató által biztosított konstrukció Forint alapú, referencia kamatlábhoz kötött változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing finanszírozás, önrész min. 20%, futamidő 36-84 hónap. Reprezentatív példa a THM rendelet szerint: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, ügyleti kamatláb 4,49%, havi törlesztés 55.915 Ft, visszafizetendő teljes összeg 3.361.900 Ft, a lízing teljes díja: 361.900 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7.000 Ft, THM: 4,68%. Ügyleti kamatláb: 3 havi BUBOR + 3,74% kamatfelár, azaz 4,49%, az ügyleti kamatláb mértéke az ajánlat készítésének naptári negyedévét megelőző hónap utolsó munkanapja előtti második napon érvényes referencia-kamatláb figyelembe vételével készült. A gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2020.12.31-ig, vagy visszavonásig érvényes.

Új mércét állít.

A dinamikus és karakteres, vadonatúj i20 új mércét állít a kisautók kategóriájában. Bőségesen mért intelligens technológiák mellett Európában elsőként kapta meg a Hyundai új formanyelvét. Váljék örömére!

Kattintson a bal vagy jobb nyílra az előző vagy a következő képre való navigáláshoz.
 1. The all-new Hyundai i20 left side view

  Egyedinek terveztük.

  A vadonatúj i20 sportos és elegáns, megjelenése lenyűgöző: dinamikus sziluettje és teljesen átrajzolt külső formaterve a figyelem középpontjába helyezi.

 2. Illustration, depicting the Hyundai SmartSense Leading vehicle departure alert feature

  Biztonságos autóvezetés, újraalkotva.

  A továbbfejlesztett biztonsági csomag nem csak Ön és utasai, de a forgalom más résztvevői - például a gyalogosok és kerékpárosok - számára is biztonságosabbá teszi a közlekedést.

 3. The all-new Hyundai i20's 10.25 inch centre touch screen, displaying the current route, music and weather

  Kapcsolódik Önhöz.

  A vadonatúj i20 intelligens kapcsolódási szolgáltatásai kényelmesebbé teszik az utazást: kapcsolódjon autójához vezeték nélkül, és irányítsa a fedélzeti funkciókat szóbeli utasításokkal.

  Egy új generáció stílusa.

  Az első benyomás a legfontosabb - egyik legsikeresebb modellünket ezért vérteztük fel vadonatúj, látványos dizájnnal. A vadonatúj i20 az első olyan Hyundai modell Európában, amely a márka új 'érzéki sportosság' formanyelvét alkalmazza. Az eredmény: egy autó, amely megjelenésével ugyanúgy lenyűgöz, mint vezethetőségével, és amelynek modern, dinamikus sziluettje kiemelkedik a tömegből.

  Concept art of a red all-new Hyundai i20 in front of a green background, driver side view
  Concept art of a red all-new Hyundai i20 in front of a green background, left-side rear view
  Raf van Nuffel standing in front of a window
  Túlzás nélkül forradalmi a változás, mindenekelőtt a Hyundai 'érzéki sportosság' formai azonossága miatt.

  - Raf van Nuffel | a Hyundai Motor Europe termékmarketingért és árképzésért felelős igazgatója -

  	A young woman looking at her smartphone behind a large window with an all-new i20 parked outside

  Kapcsolódjon a vadonatúj i20-ashoz.

  Aknázza ki teljes mértékben telefonja képességeit anélkül, hogy levenné tekintetét az útról - mindezt kábelek nélkül.

  A blue and a grey all-new Hyundai i20 parked behind each other in an otherwise empty street

  A kategória egyik legbiztonságosabb képviselője.

  A vadonatúj i20 élvonalbeli biztonsági csomagja: biztonságos utazás mindenkinek.

  A grey all-new Hyundai i20 on the road, drone view from the rear top

  Sportos és fenntartható.

  A 48V-os mild hibrid technológiával felszerelt, vadonatúj erőforrások egyszerre erősek és takarékosak.

  Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

  Mint minden Hyundai gépkocsi, a vadonatúj i20 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

  A woman and a man talking to each other next to the all-new Hyundai i20, front left view
  Hyundai 5 year unlimited mileage warranty
  Badge of the Hyundai 6d infographic.

  A jövőre felkészített motortechnológia.

  Az összes, Európában újonnan forgalomba helyezett, benzinmotoros Hyundai i20 modell már most teljesíti az EURO 6d károsanyag-kibocsátási normát.

  Új generáció. Most.

  A műfajteremtő formavilág és az élvonalbeli biztonság találkozása. Menet közben ultramodern kapcsolódási szolgáltatások tartják naprakészen. Az új hajtásláncok és erőátviteli opciók kifinomult, fenntartható vezetési élményt biztosítanak. A vadonatúj i20 élvonalbeli intelligens funkcióival és sportos génjeivel új mércét állít a szegmensben.