* A kép illusztráció. A hirdetés tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A részletekről, valamint az 5 év garancia részletes feltételeiről, kérjük, érdeklődjön márkakereskedőjénél vagy a www.hyundai.hu oldalon! A hirdetésben feltüntetett ár ajánlott fogyasztói ár, mely a Tucson FL 1.6 GDi 2WD M/T 132 LE Life modellre vonatkozik. Az új személygépkocsi fajlagos kombinált üzemanyag-fogyasztása: 7,88 l/ 100 km; kombinált CO2-kibocsátása: 179 g/km.
** A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.). A szolgáltatás közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Ptk. 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltató a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja.
Az igénylés feltételeivel kapcsolatban és részletes kalkulációért, továbbá a fogyasztónak nem minősülő ügyfelek számára biztosított nyílt végű pénzügyi lízing részleteivel kapcsolatban kérjük, forduljon a kereskedő értékesítőjéhez.
A szolgáltató által biztosított konstrukció forint alapú, referencia kamatlábhoz kötött változó kamatozású zárt végű pénzügyi lízing finanszírozás, önrész min. 20%, futamidő 24-84 hónap. Reprezentatív példa fogyasztók esetén a THM rendelet szerint: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, havi törlesztés 55.236 Ft, visszafizetendő teljes összeg 3.321.160 Ft, a lízing teljes díja: 321.160 Ft , a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7.000 Ft, THM: 4,16%. Ügyleti kamatláb: 3 havi BUBOR + 3,73% kamatfelár, azaz 3,99%, az ügyleti kamatláb mértéke az ajánlat készítésének naptári negyedévét megelőző hónap utolsó munkanapja előtti második napon érvényes referencia-kamatláb figyelembe vételével készült. A gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges.
Az ajánlat 2018.12.31-ig, vagy visszavonásig érvényes.
Rendben