Márkakereskedés hírek

Új dizájnnal és DCT váltóval érkezik az új Hyundai i30 N

A Hyundai közzétette az első fényképeket és információkat népszerű i30 N sportkompaktjának legújabb, frissített változatáról, amely megújult formája mellett műszakilag is továbbfejlődik.

A gyengén megvilágított sejtelmes fotósorozaton a nézők láthatják, hogy az új i30 N frissített formavilággal érkezik, amelynek középpontjában a dinamikus teljesítmény és az érzelmek állnak. Az új i30 N új, agresszív kialakítású első és hátsó lökhárítókkal, két nagy kipufogócsővel, széles, N logós hűtőmaszkkal, új, V alakzatú menetfény-betétekkel ellátott LED fényszórókkal és hátsó lámpákkal, rendelkezik. Az új kialakításnak köszönhetően az autó dinamikusnak hat még akkor is, ha helyben áll.

A képeken az újonnan kifejlesztett 19 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsák is jól láthatóak, amelyek 14 kilóval könnyebbek, mint a korábbi i30 N modelleken, hozzájárulva ezzel az autó tömegének csökkentéséhez. A sportos megjelenést hátul a V alakzatú betétes hátsó lámpák mellett az agresszív diffúzor is alátámasztja.

Talán a legnagyobb újdonságként a Hyundai Motor emellett azt is nyilvánosságra hozta, hogy az új i30 N a vállalat új fejlesztésű 8 fokozatú duplakuplungos (N DCT) sebességváltójával is elérhető lesz. Ez a rendszer korábban a Veloster N DCT változatában debütált és számos olyan üzemmóddal rendelkezik, amely a vezetés élményét igyekszik még jobban kielégíteni. Ezek az N Performance funkciók most először kerülnek bele egy európai Hyundai modellbe.

A vállalat egyelőre több információt nem osztott meg a nyilvánossággal, így többek között azt sem közölték, hogy az i30 N 2.0 literes turbómotorját továbbfejlesztették-e. A Hyundai várhatóan néhány héten belül bemutatja frissített i30 N modelljét, akkor minden részletre fény derül.

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre