Márkakereskedés hírek

Sportruhát kapott az új Hyundai i20

A vadonatúj Hyundai i20 korábbi bemutatkozása után a Hyundai Motor most bejelentette, hogy a kisautóból a sportos N Line is elkészült, amely csatlakozik a márka az egyre szélesedő N Line kínálatához.

A Hyundai család legújabb tagja olyan külső és belső elemekkel rendelkezik, amelyeket a Hyundai nagyteljesítményű N termékcsaládja ihletett a még dinamikusabb élmény érdekében. A vadonatúj i20 N Line a továbbfejlesztett belső és külső elemek révén ötvözi a vadonatúj i20 átfogó csatlakozási és biztonsági technológiáját az N Line sportosságával.

„A vadonatúj i20 N Line stílusos és sportos felszereltségi opciónkat most először mutatjuk be az i20 modellünkben” – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketing alelnöke. „Ezzel az új modellel biztosítjuk, hogy márkánk motorsport gyökereit hangsúlyozó N sportrészlegünk ihlette exkluzív teljesítmény-stílust kínálva megfelelhessünk egy még szélesebb ügyfélkör igényeinek."

A vadonatúj i20 N Line külső formatervének esztétikája a Hyundai „Érzéki Sportosság” formanyelven alapszik, miközben kifinomult teljesítményorientált dizájnjellemzőket kínál. Az egyedi első lökhárító különleges szürke karaktervonalával még sportosabb érzést kelt, stílusos fekete kaszkád hűtőmaszkján pedig az N Line logó is megjelenik. A hűtőrács mintázata a kockás zászló stílusát érzékelteti, tovább hangsúlyozva ezzel a vadonatúj i20 N Line versenypályák ihlette megjelenését.

Az autó motorsport ihlette stílusának hangsúlyozására az N Line sportos szürke betétekkel és elegáns hátsó lökhárítóval rendelkezik, amelyek összességében az optikai és az aerodinamikai teljesítményt fokozzák. A háromszög alakú ködlámpa és a dupla króm kipufogórendszer az új i20 N Line dinamikus megjelenését hangsúlyozza és egyben megkülönbözteti az N Line-t az i20 alapmodelltől.

Az autó belső terében a vadonatúj i20 N Line ügyfelei az N márkás sportüléseket és egyedi N kormánykereket élvezhetik, amelyek N logóval és exkluzív vörös varrással rendelkeznek. A fémpedálok és a vörös N betéttel ellátott N bőrbevonatú sebességváltó gomb szintén az N Line fejlesztései közé tartoznak.

A vadonatúj i20 N Line két erőforrással rendelhető. Az alap 84 literes, 1.2 literes MPI motor mellett az ügyfelek az 1.0 literes T-GDI benzinmotor 100 vagy 120 lóerős változatai közül is választhatnak. Az 1.0 literes T-GDI változatot a felfüggesztés, a motor reakciója és a kipufogó hangzása tekintetében a fokozott vezetési élmény érdekében finomították. A vadonatúj i20 N Line 48 voltos lágyhibrid technológiával is elérhető, ami fokozott üzemanyag-hatékonyságot eredményez. Ez a technológia az 1.0 T-GDi 100 lóerős változatánál választható opció, míg az 120 lóerős verzióban az alapfelszereltség része. A 48 voltos lágyhibrid rendszerrel együtt elérhető másik új funkció az intelligens kézi sebességváltó (iMT), ami még jobb üzemanyagfogyasztást eredményez. A tökéletesen illeszkedő vezetési teljesítmény érdekében a vadonatúj i20 N Line egyedi kétszínű 17 colos könnyűfém keréktárcsákat kínál.

Az alapmodellhez hasonlóan a vadonatúj i20 N Line is a Hyundai Bluelink technológiájának legújabb verzióját kapja, a kapcsolódó járműszolgáltatásainak széles skálájával, például a Hyundai Live Services szolgáltatásával, valamint a Bluelink okostelefon alkalmazáson keresztüli távoli funkcióival. A vadonatúj i20 a Hyundai SmartSense biztonsági rendszereivel is el van látva, amivel a legszigorúbb európai szabványoknak is megfelel.

A vadonatúj i20 N Line változatával a Hyundai tovább bővíti a vadonatúj i20 kínálatát azért, hogy még több választási lehetőséget kínáljon ügyfeleinek. A vadonatúj i20 N Line 2021 tavaszától lesz elérhető Európa-szerte.

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre