Márkakereskedés hírek

Megjött az új Hyundai i20 előzetese

A Hyundai bemutatta a vadonatúj i20 első vázlatait, amely alapján a teljesen új kialakítású modell elsőként viseli a Hyundai új „Érzéki Sportosság” formanyelvét.

Az Érzéki Sportosság formanyelvetnégy alapvető elem harmóniája jellemzi: arányok, felépítés, stílus és technológia. Ennek a tervezési irányzatnak az a célja, hogy ösztönös szépséget nyújtson a Hyundai járműveinek, érzelmi értéket teremtve és megkülönböztető megjelenést adva nekik.

Az előzetes rajzok alapján az új i20 a korábbiaknál sportosabb és dinamikusabb megjelenést kapott. Az első kaszkád hűtőrács vízszintesen az oldalak felé haladva jellegzetesen szélessé és alacsonnyá teszi az autó megjelenését. A vadonatúj i20 szélességét és irányultságát a jellegzetesen egyedi fények is alátámasztják. A karosszéria oldalán végigfutó merész karaktervonalak az autó sportos arányait és agilitását hangsúlyozza. A hátsó részt egy vízszintes hátsó lámpatest egészíti ki, amely észrevétlenül kapcsolódik a hátsó üveghez.

Az műszerfalat takaró vízszintes pengék a vadonatúj i20 belső kialakításának valódi ikonjai. A sima felületek a frontrész szélességét hangsúlyozza, miközben szépen elfedi a szellőzőnyílásokat. A belső elegancia és esztétika további javítása érdekében az új digitális műszeregységhez a központi kijelző is 10,25 colos képernyővel rendelkezik.

A vadonatúj i20 a Genfi Autószalonon mutatkozik be 2020 márciusában, az autóról pedig addig még több információt ad majd a Hyundai.

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre