Márkakereskedés hírek

Maťo Homola lesz Nagy Dani csapattársa a Hyundainál

Az autósport és benne a TCR Európa-kupa versenysorozata is kényszerpihenőn van, ám a készülődés jegyében az olasz BRC Racing csapata bejelentette, hogy Nagy Dániel mellett idén Maťo Homola erősíti a csapatot.

Jelen állás szerint a TCR Európa-kupa idei szezonja szeptember közepén a belgiumi Zolderben indul, ahol Nagy Dani mellett Maťo Homola a BRC Racing csapat színeiben végre a valóságban is versenyezhet. Homola így gyakorlatilag maradt a BRC csapatnál, akikkel 2019 novemberében a Vallelunga versenypályán megrendezett FIA Motorsport-olimpián bronzérmet szerzett.

A BRC Racing csapata ott volt és jelentős mértékben részt is vett a Hyundai Motorsport i30 N TCR versenyautójának kifejlesztésében, illetve azóta is a gyártó háttértámogatását élvezik. Az olasz csapat a WTCR fennállásának mindkét évében megnyerte a bajnoki címet – elsőként 2018-ban a szintén olasz Gabriele Tarquinivel, majd tavaly a magyar Michelisz Norbival.

„Rendkívül örülök annak, hogy bejelentem, hogy a BRC Racing Team csapatát erősthetem a TCR Európa-kupa 2020-as szezonjában” – mondta Homola. „Először a 2019-es szezon végén a FIA Motorsport olimpián dolgoztunk együtt és azonnal tudtam, hogy ez a megfelelő csapat számomra. A csapat tagjai rendkívül professzionális megközelítéssel és hatalmas tapasztalattal rendelkeznek. Sok év után újra megtapasztaltam azt az érzést, hogy nemcsak a második vagyok egy csapatban, nemcsak egy pénzforrás vagyok, hanem a csapat nyerni akar és mindent megtesz azért, hogy rajtam keresztül ezt elérje. Úgy érzem, a legjobb kezekben vagyok. Ez az oka annak is, hogy egy pillanatig sem haboztam, amikor úgy döntöttem, hogy erre a szezonra a BRC Racing csapatához igazolok. Saját készségeimmel és a legjobb TCR versenyautóként ismert Hyundai i30N TCR modellel ez egy nyerő kombináció lehet. Őszintén szólva, nincs más célom a 2020-as szezonban, minthogy meg akarom nyerni a 2020-as TCR Európa kupát. Úgy gondolom, hogy a BRC Racing csapatával keményen és profi módon fogunk dolgozni ezen."

„Maťo és én először riválisokként találkoztunk a WTCR 2018-as szezonjában, majd először a múlt év végén a FIA Motorsport-olimpián dolgoztunk együtt” – mondta Gabriele Rizzo, a BRC Racing csapatának vezetője. „Fantasztikus hír, hogy a TCR Európa-kupát vele együtt tudjuk megkezdeni. Hála neki, csapatunk két versenyautóval állhat rajthoz és mindkettőt a legprofesszionálisabb versenyzők irányítják majd. Nagyon elégedettek vagyunk és már alig várjuk az első rajtot!"

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre