Márkakereskedés hírek

Különlegesen újult meg a Hyundai nagyterepjáró

A Hyundai Motor Dél-Koreában bemutatta a Palisade modell 2020-as változatát, amelynek legjobban felszerelt Caligraphy változata az eddigieknél is fényűzőbb felszereltséget kapott.

A Hyundai Motor az ügyfélvisszajelzések alapján és elsősorban a koreai vásárlói igények maximális kielégítését szem előtt tartva egy különleges felszereltségi szinttel bővítette népszerű Palisade nagyterepjárójának felszereltségi listáját. A Palisade Caligraphy fantázianevű szinten minden létező kényelmi és biztonsági felszerelés megtalálható az autóban, amely mellett annak külső elemeit is úgy alakították ki, hogy az méltóképpen kifejezze a benne felvonultatott modern technológiát.

A Caligraphy változat különleges hűtőmaszkot és légbeömlőket kapott, miközben a 20 colos felnik mellett a kerékjáratok akár eltérő fényezése a luxus hatását kelti. Belül a Palisade megkapta azt a 12,3 colos központi érintőkijelzőt is, ami eddig csak az amerikai exportkivitelek kiváltsága volt. Emellett olyan, az eddigieknél is jobb, kiváló minőségű anyagokat használtak az utastérben, mint az ajtópanelekre és a műszerfalra szerelt mesterséges, bőrhatású anyagok, a Nappa bőrülések, stb.

A Hyundai különleges hatüléses változattal is frissítette a Palisade kínálatát, amely maximális kényelmet nyújt az első két üléssorban helyet foglalók számára. Ezt nemcsak a rendelkezésre álló térérzet biztosítja, hanem az is, hogy az elsőkhöz hasonlóan a második sor üléseit is villanymotorok mozgatják és az ülésfűtésen, -szellőztetésen túl masszázsfunkcióval is rendelkeznek.

A Palisade modellt még 2018 decemberében mutatta be a Hyundai Dél-Koreában, ahol már elővételben 20 ezer példány talált gazdára. Idén márciusban 6 293 darab Palisade modellt értékesítettek, ami több, mint a Santa Fe modellből ugyanebben az időszakban eladott 5 788 darab Santa Fe.

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre