Márkakereskedés hírek

Koreában már kapható az új Hyundai Elantra

A Hyundai Motor, Dél-Korea legnagyobb autógyártója az eladások fellendítése érdekében bevezette egyik legnépszerűbb modelljének, a helyi piacon Avante néven forgalmazott limuzinjának legújabb generációját.

A Hyundai még a múlt hónapban, Los Angelesben leplezte le vadonatúj kompakt limuzin modelljét, amelyet követően az Avante most a dél-koreai piacon is megjelent. Az új Hyundai Avante egyelőre kétféle változatban érhető el: egy 1.6 literes benzines és egy szintén 1.6-os, LPG autógázos változatban. A Hyundai közleménye szerint az 1.6 hibrid és az N (Line?) sportmodell még az idei év első felében csatlakozik a kínálathoz.

A világpiacon Elantra néven forgalmazott Avante a Hyundai legújabb Érzéki Sportosság divatirányzatának képviselője, amely a négy formatervezési alapelem – az arányok, a felépítés, a stílus és a technológia – harmóniájára épül. A Hyundai új formafilozófiája elsőként a frissített Grandeur, majd a vadonatúj Sonata modelleken mutatkozott be tavaly, továbbfejlesztéseként pedig az elektromos Prophecy tanulmányon is megjelent. A vadonatúj Avante a legmodernebb biztonságtechnikai rendszerekkel rendelkezik, így pl. az első ütközéselkerülő rendszer, a sávtartó és sávkövető rendszer és a vezetői éberségfigyelő rendszer.

A vállalat a típus 1990-es bemutatkozása óta eddig közel 14 millió Elantra/Avante modellt értékesített a világpiacon. Az új modell Elantra néven az idei év második felében kerül bevezetésre a világ egyik legfontosabb autópiacán, az Egyesült Államokban. Dél-Koreában a Hyundai Avante 15 és 24 millió von (kb. 4,1 és 6,6 mFt) közötti áron kerül értékesítésre, miközben az LPG autógázos változatok 18 és 22 millió von (kb. 4,9 és 6 mFt) között kerülnek a koreai márkakereskedésekhez. A hyundai közleménye szerint a bevezetést megelőző kilenc napban összesen 17 ezer előrendelés érkezett az autóra.

A Hyundainak nagy szüksége van új, fejlett, modern és legfőképp vonzó modellek bevezetésére, mivel a vállalat eladási eredményei a tavalyi 1.021.391 darabról idén 11 százalékkal 904 746 darabra estek vissza.

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre