Márkakereskedés hírek

Issigonis díjjal tüntették ki a Hyundai vezérét

Az idei, 2021-es Autocar Awards díjátadó ünnepségén a Hyundai Motor Group elnökét, Eui-sun Chung munkásságát az Issigonis díjjal tisztelték meg, ami az autós magazin legnagyobb elismerésének számít.

A legendás autótervező, Sir Alec Issigonis tiszteletére elnevezett díj az Autocar magazin legmagasabb szintű elismerése. Ezt a díjat minden évben a globális autóipar egy olyan kiemelkedő személyiségének ítélik oda, aki az elmúlt időszakban az Autocar megítélése szerint kivételes szintű eredményt ért el.

„Az elmúlt évtized során a Hyundai Motor Group a világ egyik vezető autóipari cégévé nőtte ki magát és Eui-sun Chung elnök kulcsfontosságú szerepet játszott ebben az átalakulásban” – mondta Steve Cropley, az Autocar főszerkesztője. „Büszkék vagyunk arra, hogy az idei Issigonis trófeát neki ítélhetjük, amivel elismerjük eredményeit. Alig egy évtizede a Hyundai és a Kia egy korlátozott piaci részesedéssel rendelkező, unalmas költséghatékony márkának számított, Eui-sun Chung vezetésével hihetetlen előrelépést értek el, olyan autókkal szereztek maguknak piaci részesedést és ügyfeleket, amelyek bármely nagynevű riválissal összevethetők. A Hyundai Motor Group a Hyundai N divíziójával a anagyteljesítményű, illetve az új Genesis márkával a prémiumszegmens piacokra is behatolt és igazi iparági vezetővé váltak mind az elektromos, mind a hidrogénnel hajtott autók terén. Már nem a riválisokhoz felzárkózás a cél, most más autóipari cégek üldözik őket."

„Valódi megtiszteltetés, hogy átvehettem ezt a rangos díjat az Autocartól, és köszönetet kell mondanom minden kollégámnak az elismerés megszerzéséhez nyújtott hozzájárulásukért” – mondta Euisun Chung, a Hyundai Motor Group elnöke. „A Hyundai Motor Group a globális autóipar drámai felfordulása és a COVID-19 világjárvány kihívásai ellenére a paradigmaváltás élére állt, erőfeszítéseink középpontjában ügyfeleink kiszolgálására és megerősítésére összpontosítunk. Megfontolt megközelítés révén több lehetőséget teremthetünk, és megolajozhatjuk vele a Az emberiség haladásának’ kerekeit."

Az elnök munkássága alatt a Hyundai Motor Group legújabb jelentős előrelépései közé tartozik a magasan fejlett elektromos járművek, a Hyundai IONIQ 5 és a Kia EV6 bevezetése. Mindkettő a csoport új, dedikált villanyautó platformjára, az Electric Global Modular Platform (E-GMP) rendszerére épül. A Hyundai Motor nagyteljesítményű N márkáján kívül a csoport HTWO néven piacra dobta a dedikált üzemanyagcellás márkáját és a Genesis prémium luxusmárkát is.

Chung elnök mutatta a csoport globális hozzáállásának átalakítási irányát is azáltal, hogy az iparágon belül neves formatervezési vezetőket hozott a céghez, köztük Peter Schreyert és Luc Donckerwolkét. Chung elnök vezetésével a csoport a formatervezésre épülő fókuszt dolgozott ki olyan termékekkel, amelyek az európai fogyasztók számára vonzóak. Ennek a sikeres stratégiának a hivatalos elismerése a Hyundai és a Kia számára az elmúlt években átadott számos formatervezési elismerésben nyilvánult már meg.

Chung elnök 2005 és 2009 között a Kia elnöki tisztségét töltötte be, majd a Hyundai Motor Group alelnökévé, később elnökévé választották és munkássága során az autóipar, az acélipar és az építőipar különböző leányvállalataiért volt felelős, beleértve a Hyundai Motor és a Kia vállalatokat is. Vezető szerepét számos iparági díjjal ismerték el, köztük a Világgazdasági Fórum „A 200 legnagyobb új generációs vezető” egyikévé választotta, a Fortune Korea pedig a „Legbefolyásosabb koreai vezető” címmel jutalmazta.

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre