Márkakereskedés hírek

Íme az új Hyundai i20 műszerfala

A Hyundai az elmúlt héten megmutatta a vadonatúj i20 első fotóit, ám ezek kivétel nélkül az autó külsejéről készültek. Most viszont megjelent az első hivatalos fotó a műszerfalról is.

A Hyundai Motor most nyilvánosságra hozta a teljesen új, 2020-as Hyundai i20 belső terét ábrázoló első fotót, amely alapján az autó sokkal modernebb felszereléseket és prémiumosabb környezetet kap, mint bármelyik elődje korábban. Első pillantásra a sötét színű műszerpult meghatározó eleme a két nagyméretű digitális képernyő. Ezek közül középen egy 10,25 colos érintőképernyő helyezkedik el a középkonzol tetején.

Sokkal fontosabb újítás, hogy immár a műszeregység is digitálissá vált (vélhetően opciós vagy felszereltségtől függően), amelynek színei a kiválasztott vezetési üzemmódtól függenek: kék a Normal, zöld az Eco és narancs a SPORT üzemmódban. A középső AVN (Audió, Videó, Navigáció) érintőképernyő számos olyan új kapcsolódási technológiát rejt, amelyet eddig még soha nem láthattunk az i20-ban, köztük a Hyundai Bluelink telematikai rendszerét.

Ebben a Hyundai LIVE szolgáltatáscsomag is megtalálható, amelyben valós idejű forgalmi és időjárási adatokat, a közeli benzinkutak árait, a közeli parkolókat lehet lekérdezni, akár online hangfelismerő rendszerrel. A Bluelink rendszer segítségével pedig az új i20 tulajdonosai könnyebben megtalálhatják autójukat egy zsúfolt parkolóban, távirányítással nyithatják-zárhatják az autó ajtóit, valamint távolról lekérdezhetik az autó riasztási és karbantartási adatait. Az AVN képernyőre az Android Auto vagy az Apple CarPlay immár vezetékmentesen is csatlakoztatható, amivel már a vezeték nélküli mobil töltőpadja is kényelmesen használható.

Az utaskabinban megjelent a hangulatvilágítás, amely mellett a légbeömlők vízszintes élei végigfutnak az egész műszerfalon. Teljesen új a négyküllős multifunkciós kormánykerék, amely akár a Sonatáé is lehetne, miközben az ajtópanel betéteit a „természet formái ihlették.” A teljes autót kívül-belül a jövő heti Genfi Autószalonon láthatjuk először, a gyártás júniusban indul, az első autók pedig várhatóan kora ősszel érhetnek Magyarországra.

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre