Márkakereskedés hírek

HÚZ, AKÁR EGY MOZDONY

Akik kedvelik a nagyautó-érzést, és persze eközben szeretnek biztonságban és dinamikusan autózni, a Hyundai Santa Fe-ben megtalálhatják vágyuk tárgyát. A közel öt méter hosszú, két tonna tömegű prémium SUV-ban minden megvan, ami a kényelmes és kényeztető autózáshoz kell.

A 200 lóerős dízelmotor meglepő fürgeséggel mozgatja a nyolcfokú automata váltón át a nagy testet. Nyomatékban soha nincs hiány, előzésekhez, kigyorsításokhoz mindig rendelkezésre áll a kellő energiatartalék. A luxusminőségű beltérben hosszú távokra is kényelmesen utazhatunk, miközben az autópályás átlagfogyasztás nem haladja meg a 7 liter/100 kilométert. Kényelmünket szolgálja többek között a kiváló minőségű Krell hifiberendezés, biztonságunkról pedig a Premium Edition alapáras csomagban is megtalálható olyan segédberendezések szolgálnak, mint a távolságtartó tempomat, az aktív sávtartó, a holttérfigyelő, az automata ledes fényszórók, vagy a vészfék-rendszer.

Régen minden jobb volt, tartja a mondás - de a Hyundai Santa Fe bizony most is nagyon jó: húz, mint a mozdony, és sínek sem kellenek, hogy eljussunk vele bárhova a kiváló, nagyképernyős navigációs rendszer segítségével. A klasszikus értékek kedvelői imádni fogják! (És pár kilométer után a többiek is.)

Tesztvezetési lehetőséggel várjuk szeretettel a Hyundai Hatvan Márkakereskedésben!

>> KAPCSOLAT

Szöveg és fotó: Koncz JánosVissza a hírekre