Márkakereskedés hírek

Házilag összerakható autót fejlesztett a Hyundai

A Hyundai Motor bemutatta új Szappandoboz modelljét, amelyet a családok maguk építhetnek össze saját, vagy gyermekeik örömére.

A Szappandobozt a Hyundai Motor Europe Műszaki Központjának (HMETC) mérnökei és formatervezői elérhető és megfizethető áron hozzáférhető anyagok használatával alkották meg. A vásárlók, családok és barátok együtt töltött időt értékesként megjelenítő alkotás leírását a Hyundai elérhetővé tette, így a járművet bárki otthon is megépítheti.

„Az elmúlt hónapokban a családdal együtt töltött idő értékesebbé vált az emberek számára. Szerettünk volna egy olyan szórakoztató dolgot létrehozni, amely a családok és a barátok számára egy olyan élvezetes projektet eredményez, amely összehozza őket” – mondja Andreas Christoph-Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketing alelnöke. „Természetesen a Hyundai Szappandoboznak megfizethetőnek kellett maradnia, ezért tervezőink olyan anyagokat fejlesztettek ki, amelyek könnyen megtalálhatók a helyi barkácsboltban is."

A szappandoboz fából, fémrudakból és összekötő anyagokból, például konzolokból és csavarokból készült, míg a kerekek egy talicskából származnak. A kerekeket joystickokkal lehet irányítani és egy egyszerű mechanizmus felel a fékezésért. A Hyundai Szappandoboz elsősorban környezetbarát anyagokból készül, mint például fa és fém. A szappandoboz eredeti koncepciójához híven a Hyundai erőforrás nélkül tervezte meg a kocsit.

Habár a szappandoboz elsősorban gyermekméretre készült, az okos mérnöki munka révén akár a felnőttek súlyát is képes elviselni. A HMETC prototípus élénksárga színezést kapott, amelynek célja a gyermekkori optimizmus és öröm megragadása, valamint ez az eredeti Kona egyik alapszíne is. Készre szerelve a Hyundai Szappandoboz 1 méter széles és 1,76 méter hosszú. Fontos kritériumvolt, hogy a szappandoboz elférjen egy rendes személyautóban azért, hogy a családok könnyen szállíthassák, miközben dombokat keresnek. A végleges szappandoboz kialakítás tökéletesen illeszkedik egy i30 rakterébe.

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre