Márkakereskedés hírek

Első képeken a Hyundai IONIQ 5

A Hyundai Motor nyilvánosságra hozta az IONIQ villanyautó almárkája várva várt középkategóriás IONIQ 5 crossoverének első előzetes fotóit, amely egy virtuális bemutató keretében februárban fog debütálni.

Az IONIQ 5 lesz az első olyan jármű, amely a Hyundai Motor Group Elektromos-Globális Moduláris Platformját (E-GMP) használja, amely kizárólag a következő generációs akkumulátoros elektromos járművek számára készült innovatív rendszerével a tiszta mobilitás új korszakát indítja el a vállalat számára.

Az IONIQ 5 jellegzetes és innovatív kialakítása olyan egyedülálló élményt nyújt, amelyet csak a dedikált villanyautókban lehet élvezni és a tervezés szemléletének alapvető változását sugallja. Az IONIQ 5 meghatározóan jellegzetes elemei közé tartozik a Parametrikus Pixelek, a digitális képalkotás legkisebb egysége, valamint annak környezetbarát Színes Anyagkidolgozása (Color Material Finish - CMF) iránya, amely összeköti az analógot a digitális érzelmekkel, bemutatva az IONIQ márka időtlen formatervezési értékét.

Az IONIQ 5 frontrészét pixelek által ihletett fényszórók díszítik, amelyek a digitális technológiára utalnak. Az IONIQ 5 egyben az első olyan Hyundai modellként kagylós motorháztetővel rendelkezik, amely az autó teljes szélességén átível, így minimalizálva a panelek réseit, és letisztult, csúcstechnológiás megjelenést kölcsönözve az autónak. A légellenállás minimalizálására optimalizált kerekek tovább visszhangozzák a Parametrikus Pixel tervezési témáját, amelyet hatalmas méretű, 20 colos átmérőjű változatban kínálnak, a Hyundai villianyautókhoz valaha használt legnagyobb felnikkel. Ezek teszik teljessé az IONIQ 5 tökéletesített arányait, optimalizálva a Hyundai új, egyedi, dedikált villanyautó felépítéséhez.

„Az IONIQ 5 az innovatív villanyautó-tervezés révén egy teljesen új vásárlói élményt mutat be, amely felidézi azt az ikont, amely megalapozta a Hyundai formatervezési DNS-ét” – mondta SangYup Lee, a Hyundai Global Design Center vezető alelnöke. „Az IONIQ 5 modellel kezdődően dedikált villanyautó márkánk újradefiniálja az emberek és autóik közötti kapcsolatot, olyan új szabványt hozva létre. amelyhez az összes villanyautó-tervezési élményt mérni lehet.”

A Hyundai Motor emellett négy kedvcsináló videót is készített, hogy felkeltse a modell iránti érdeklődést. Mindegyik bepillantást ad a nézőknek az IONIQ 5 alapvető technológiáiba, amivel felkeltik kíváncsiságukat a vállalat dedikált villanyautó márkája és annak első képviselője iránt. A kempingben bemutatják az IONIQ 5 azon képességét, amellyel V2L technológiájával különböző elektromos eszközöket tud ellátni árammal, többek között egy sütőt, hangszórókat. Emellett az IONIQ 5 ultragyors töltési képességeit is egy „5 perces kihívás” epizódban egy okostelefon, egy laptop és egy akciókamera 5 perces egyidejű töltésével versenyeztetik meg. Ezekkel a filmekkel kezdődően a Hyundai Motor tervei szerint még több vonzó tartalmat hoz nyilvánosságra, amelyek az új IONIQ 5 által vásárlóinak biztosított új életstílust mutatják be.

Az új IONIQ 5 2021 februárjában, egy virtuális világpremieren mutatkozik be a nagyvilágnak. Az érdeklődő ügyfelek számára a Hyundai egy honlapot is indított, ahol hétről hétre egyre több információt osztanak meg az IONIQ 5 modellel kapcsolatos témákban. Azon ügyfelek, akik itt előregisztrálnak, lehetőséget kapnak, hogy a világpremiert követően más előnyök mellett az elsők között vezethessék az új modellt.

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre