Márkakereskedés hírek

Első képeken a Hyundai Casper

A Hyundai Motor bemutatta a vadonatúj Casper mini crossoverének első külső képeit, amely magabiztos és méltóságteljes arculattal rendelkezik

A Hyundai Motor közzétette a vadonatúj Casper mini crossover modelljének külső formavilágát bemutató első fotóit, amely az idei év második félévében jelenik meg Dél-Koreában. A gyártó szerint a Casper egy olyan kategóriában jelenik meg, amely eddig nem létezett az ország autópiacán és leginkább azon vásárlóközönséget célozza meg, amely praktikus, biztonságos és egyéni megjelenést keres.

A Casper elnevezés egy gördeszkatechnikára utal, ahol a deszkát ugratás közben megfordítják és tükrözi a Hyundai Motor azon szándékát, hogy az új autókategóriában kiváló termékminőséggel kívánja megváltoztatni a meglévő autópiac sztereotípiáit. A Casper teljes hossza 3 595 mm, tengelytávja 2 400 mm, teljes szélessége 1 595 mm, míg teljes magassága 1 575 meghajtásáról pedig egy 1.0 literes MPI szívó benzines gondoskodik az alapmodellben, emellett pedig rendelhető lesz egy 1,0 T-GDI turbófeltöltős erőforrással is.

A Casper célja, hogy minden generációt megcélozzon, akik az egyéniséget és a fiatalosság érzetét keresik. Külső kialakítása megragadja a belépő SUV fiatalos és dinamikus érzetét, annak méltóságán és robusztusságán alapulva. Az frontrész kialakítása a Casper egyedi stílusát mutatja meg, , felül irányjelzőkkel, alul az ikonikus, kerek LED-es nappali menetfénnyel, futurisztikus, paraméteres mintás hűtőmaszkkal és széles alsó légterelővel.

A hátsó részre széles csomagtérajtót illesztettek, hogy ezzel is fokozzák a rakodás kényelmét, miközben az oldalrész a terjedelmes sárvédőkkel és a magas hasmagassággal hangsúlyozta a jármű dinamizmusát. A szélvédőt és első oldalablakokat vizuálisan összekötő fekete A-oszlop a nyitottság érzését hangsúlyozza, a masszív benyomást pedig a B-oszlop és a tetőcsomagtartó teszi lehetővé, amelyek észrevétlenül csatlakoznak az ajtókhoz.

Ezenkívül a hátsó ajtókilincset a hátsó ajtó ablaküvegébe rejtették el, ezzel letisztult benyomást keltve. A csomagtérajtó kilincsének tetejére került a Casper egyedi karakteres emblémája, amely egy mosolygós emberre hasonlít és egyértelműen jelzi a jármű egyéniségét. Ezenkívül az első hűtőrács paraméteres mintázatát a hátsó lámpában is alkalmazták, amivel növelik a futurisztikus érzést és az elsővel megegyező kör alakú irányjelző az egység érzésével tette teljessé a formavilágot.

A Hyundai az alapváltozat mellett egy Active modellt is bemutatott, amely turbómotorral és sportos dizájnelemekkel rendelkezik. Az Active változat a dinamizmust azzal hangsúlyozza ki, hogy kör alakú intercooler-beömlőt és hálós elrendezésű hűtőmaszkot visel. A dinamikus kép elöl a sportos kialakítású alsó légterelő idommal, hátul pedig a diffúzoros kialakítással válik teljessé.

A Hyundai Motor elsősorban Dél-koreában kívánja értékesíteni vadonatúj Casper modelljét, amelynek gyártása később várhatóan Indiában is megkezdődik majd. Arról egyelőre nincs semmilyen információ, hogy a Casper később esetleg más piacokon, így Európában is forgalomba kerülne.

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre