Márkakereskedés hírek

Chelsea Premier League mérkőzés egy szerencsés hatvani Hyundai Tulajdonos részvételével

Ahogy azt korábbi cikkünkben megírtuk, családjával a városban élő Zelnik Péter nyerte a Hyundai nyereményjátékát, a „Vegyél autót, tölts fel vele fotót közösségi oldaladra és legyél ott a Chelsea Premier League meccsen".

Most megérkezett hozzánk a képes beszámoló erről az igazán emlékezetes hosszú hétvégéről. A képek tanulsága szerint a boldog nyertes, a talán még nála is boldogabb fiával élvezte ki a londoni mini-szünidő minden egyes pillanatát. A tradicionális városnéző körút és a Chelsea FC Múzeum után következett számukra a hétvége csúcspontja a Chelsea-WestHam Premier League meccs megtekintése a csodás stadionban.

Igazán nagy örömünkre szolgál, hogy Zelnik Péter kétszeresen is jó döntést hozott. A Hyundai Hatvannál az általa megvásárolt Tucson családi SUV modell a márka egyik legnépszerűbb járműve, amely letisztult harmonikus formájával, kiforrott innovatív és megbízható technikájával nagyszerű döntés egy fiatal család számára. Az pedig, hogy a térség egyik népszerű focicsapatának egykori játékosa, a labdarúgás iránti vonzalmát azóta is megőrző ügyfelünk lett a Chelsea játék nyertese, már tényleg csak hab a tortán!

Lehet, hogy így advent idején, karácsonyra készülődve egy kicsit szentimentálisabbak vagyunk a szokásosnál, de mi egészen biztosak vagyunk abban, hogy ez a fantasztikus közös élmény még erősebbé teszi apa és fia kapcsolatát és ez fontosabb bármilyen autónál és bármilyen focicsapatnál!
Vissza a hírekre