Márkakereskedés hírek

Bemutatkozott a Hyundai Motorsport idei versenyautója

A Hyundai Motorsport által támogatott BRC Racing Team nyilvánosságra hozta az Elantra N TCR versenyautó dekorációját, amellyel Michelisz Norbi és Mikel Azcona 2022-ben a győzelmekért és a dobogós helyekért fog küzdeni.

A Palazzo Salmatorisból, a BRC Racing Team szülővárosában, az olaszországi Cherascóban közvetített bemutató során Gabriele Rizzo csapatfőnök, valamint Michelisz Norbert és Mikel Azcona pilóták lebbentették fel a fátylat a versenyautó új dizájnjáról. Az eseményen csatlakozott hozzájuk Julien, a Hyundai Motorsport csapatfőnök-helyettese és új Customer Racing menedzserünk, Andrea.

„A cherascói élő show nagyszerű lehetőség volt ügyfelünk WTCR – FIA túraautó-világkupa szezonjának hivatalos elindítására” – mondta Julien, a Hyundai Motorsport csapatfőnök-helyettese. „Az eseményen való részvétel nagyszerű lehetőség volt találkozni Gabriele Rizzóval és a csapat többi tagjával, miközben folytatják a szezonra felkészülést."

A BRC Hyundai N Squadra Corse színskálája a Vásárlói Versenyrészleg csapataitól megszokott piros, sötétkék és „performance” kék színeket tartalmazza. Ahogy az előző négy WTCR-szezonban, Michelisz Norbi idén is az 5. rajtszáma szerepel a Hyundai Elantra N TCR versenyautóján. A Hyundai-jal közös első évében Mikel Azcona a 96-os rajtszámmal folytatja, ami a korábbi versenyek alkalmával már sikert hozott számára.

A leleplezés a BRC Racing Team legfrissebb lépése ebben a zsúfolt előszezonban, miközben a teszteket folytatva felkészülnek a szezon első, májusban a Pau Ville utcai pályán megrendezésre kerülő fordulójára. A csapattal együtt Norbi és Mikel egyaránt el voltak foglalva az Elantra N TCR tesztelésével azokon a pályákon, amelyeket a szezon során meglátogatnak, így már a szezonnyitó hétvégétől kezdve a legjobb helyzetben vannak a verseny-győzelmekhez.

„Számomra a WTCR-bajnoki cím másodszori megszerzése kell, hogy a célom legyen Az Elantra N TCR egy nagyszerű autó, ezt már tavaly óta tudjuk, így nincs okunk kételkedni abban, hogy ezt el is érem." ” – mondta Norbi. „Elég sok tesztet tudtunk elvégezni" – tette hozzá Azcona. „Az elmúlt néhány évben nem volt lehetőségem erre, szóval úgy érzem, nagyon erős pozícióban vagyok a WTCR-szezon kezdetére."

„A Vásárlói Versenyrészleg mérnökeinek támogatásával a BRC Racing Team az elmúlt néhány hónapban néhány fontos tesztet teljesített, amelyek felbecsülhetetlen értékűek lesznek a verseny kezdetekor” – mondta Julien. „A csapat és a pilóták által végzett többletmunka remélhetőleg a csapatok élére teszi majd az autóinkat, amikor a szezon elindul."

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre