Márkakereskedés hírek

Az új Hyundai Staria luxusmodell

A Hyundai Motor már Németországban is elérhető új Staria modelljével a koreai gyártó egy futurisztikus kinézetű modellel bővíti termékkínálatát az M szegmensben.

A németországi piacra vezetéskor a Hyundai első körben hétüléses egyterűként kínálja vadonatúj Straia modelljét, amelynek árlistáját is nyilvánosságra hozta. A Signature felszereltségű luxusváltozat augusztus közepétől rendelhető meg a német Hyundai márkakereskedőknél 56 150 eurós (kb. 19,7 mFt) vételáron.

A 2021 augusztusi piacra vezetéshez az új Hyundai Staria kezdetben a nagyvonalúan felszerelt Signature luxusbusz-változatban lesz elérhető. Ennek két változata közül lehet választani, front- vagy összkerékhajtással. Mindkettőben hét ülés, hagyományos nyolcfokozatú automata sebességváltó és erőteljes 177 LE dízelmotor található. Míg az elsőkerék-hajtású Staria Signature 56 150 eurótól, az összkerékhajtású Staria Signature pedig 58 150 eurótól kapható.

A Staria Signature már alapkivitelben széleskörű kényelmi és technológiai felszereltséggel rendelkezik: többek között mindkét oldalon elektromos tolóajtók, fűthető és szellőztethető nappabőr ülések, intelligens kulcsnélküli rendszer start/stop gombbal, hangulatvilágítás 64 választható színben és napvédő hátsó rolók.

Az új Hyundai Staria további kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a Signature felszereltségi szint második üléssorában található multifunkcionális relax ülések. Itt az utasok elektromosan állíthatják az üléspárnák, a háttámlák és a lábtartók helyzetét. A relax ülések egyetlen gombnyomással nyugodt fekvő pozíciót tesznek lehetővé. A kiváló csatlakoztathatóság érdekében minden üléssorban USB-port is található. A hátsó 3 zónás légkondicionáló rendszer pedig biztosítja, hogy minden utas kellemes hőmérsékleten utazhasson.

Az „Utasnézet” funkció egy széles látószögű kamerát tartalmaz, amellyel a vezető és az első utas szemmel tarthatja a hátsó utasokat – főleg a gyermekeket. Az információs és szórakoztató rendszer segítségével minden utas kihangosító rendszeren keresztül kommunikálhat, míg a felszereltség részét képző Bose hangrendszer 12 hangszóróval teljeskörű, kiváló minőségű hangélményt biztosít. A navigációs rendszer magában foglalja a 10,25 colos érintőképernyőt, az azonos méretű, teljesen digitális műszeregységet, a 360 fokos körkörös képet biztosító monitort és a Bluelink® telematikai szolgáltatásokat is.

Ugyanígy alapfelszereltségként megtalálhatók a fedélzeten a Hyundai Smart Sense intelligens asszisztensrendszerei is. Ide tartozik például egy autonóm vészfékasszisztens, az aktív holttérfigyelő-asszisztens és egy utasriasztó rendszert is, amely abban az esetben figyelmezteti a sofőrt, ha úgy zárja le a Stariát, hogy az utasok, vagy más élőlények (pl. kutya) még mindig a hátsó üléseken tartózkodnak.

A Staria ügyfél ezt a kiterjedt alapfelszereltséget még panoráma üvegtetővel (1 200 euró) is kiegészítheti. Szintén választhat a négyféle különböző belső színárnyalat közül, valamint az ezüst (Shimmering Silver) alapszínt 330 euró ellenében fehérre (Creamy White), vagy 950 euró felár ellenében ötféle metál/ásványhatású fényezére cserélheti.

A luxusverzió mellett a Hyundai Staria 2022-től más változatokban is kapható lesz. Az indulóárak ekkortól 40 ezer euró alá mérséklődnek. Az személyszállító változatok mellett a Hyundai haszongépjármű-változatokkal tervezi a modellsorozat bővítését. Ezeken túlmenően a vállalat a Hyundai Staria környezetbarát meghajtású változatainak bevezetését is tervezi.

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre