Márkakereskedés hírek

Az új Hyundai Bayon máris megnyerte első tesztjét

Röviddel azután, hogy 2021 júniusában végre piacra került, az új Hyundai Bayon részt vett az Auto Bild magazin első összehasonlító tesztjén, amelyet nagy meglepetésre meg is nyert.

Németország legnagyobb példányszámú autómagazinja, az Auto Bild 26/2021-es számának összehasonlító tesztjében a Hyundai új kis crossovere maga mögé utasította a Ford Pumát és holtversenyben aratott győzelmet a VW T-Cross modellel. Mindehhez hozzá kell tenni, hogy az autós magazin szerint a Hyundai Bayon a teszt ár-teljesítmény győztese és a legjobb garanciát kínálja. Az új Hyundai Bayon az átfogó kényelem, az alacsony fogyasztás és a meggyőző ár-teljesítmény aránynak köszönhetően általános győzelmet aratott. Dicséret illeti a könnyű kormányozhatóságot és az élénk motort is.

Az Auto Bild szaklap szigorú kritériumai szerint a Hyundai Bayon a kényelem és a költségek kategóriájában döntő fölénnyel rendelkezett és 518 pontos összesítéssel az első helyre került. Környezet kategóriában a Hyundai Bayon megosztva kapta meg az első helyért járó a címet a Ford Pumával. A tesztelők következtetése ennek megfelelően pozitív: "A Volkswagennel egy szemmagasságban.”

„Természetesen nagyon örülünk az új Bayon győzelmének ebben az erős versenykörnyezetben” – mondta Jürgen Keller, a Hyundai Motor Deutschland ügyvezető igazgatója. „A legkisebb crossoverünkkel szórakozási, hatékonysági, biztonsági, mindennapi alkalmassági és megbízhatósági lehetőségeket kínálunk ügyfeleinknek – vonzó és sportos kivitelben. Az Auto Bild összehasonlító tesztjének magas pontszáma megerősíti, hogy az új Bayon minden szempontból sikeres jármű, ami felkavarhatja a B-SUV szegmenst."

A Bayon a Hyundai SUV-családjának legújabb design nyilatkozata. Feltűnő vonalai és arányai a Hyundai „Érzéki Sportosság” formatervezési filozófiáját testesítik meg. Crossoverként a Bayon ideális mozgékony városi autó a dizájnorientált ügyfelek számára. A Hyundai Bayon ötvözi a hobbiterepjárók kényelmét és tágasságát a B szegmensből származó autók mozgékonyságával és hatékonyságával. Míg kompakt méretei megkönnyítik a kezelést, a Bayon megemelt üléshelyzete a hobbiterepesek szokásos jó áttekintését nyújtja az úton zajló eseményekről.

Az új Bayon már alapfelszereltségként számos Hyundai Smart Sense rendszerrel van felszerelve, amelyekkel megfelel a legmagasabb európai biztonsági előírásoknak is. Minden Hyundai Bayon hat légzsákkal, automatikus eCall segélyhívó rendszerrel, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel, fáradtságfigyelővel, autonóm vészfékasszisztenssel, valamint a távolsági fényszóró-asszisztenssel, fényérzékelővel és riasztórendszerrel van ellátva.

Az új Hyundai Bayon árlistája vonzó itthon 5,3 millió forintnál kezdődik. A Bayon által a vevőknek kínált lenyűgöző csomagot a Hyundai átfogó garanciaígérete egészíti ki: A teljes járműre ötéves korlátlan futásteljesítmény-garancia vonatkozik.

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre