Márkakereskedés hírek

Adni öröm, segíteni erő!

Közeleg a Karácsony és a szívünk ilyenkor különösen megtelik szeretettel. Így vannak ezzel a Prémium utóházft. Munkatársai is, akik karitatív ajándékgyűjtésre invitálják Önt, óvodás gyermekek részére.

Társaságunk 35 dolgozója Hatvanban sok ügyfélnek nyújt különféle szolgáltatásokat, értékesít számukra új vagy használt autót. Mi a következő hetekben ezeket a napi találkozásokat kínáljuk fel mindenkinek, aki betér hozzánk, ha segíteni szeretne a gyermekeknek, hogy általunk megtehesse.

Cégünk idén is úgy gondolta, hogy a hatvani óvodásoknak szeretne örömet szerezni ezekkel az ajándékokkal, hogy még boldogabbá tegyük a mindennapjaikat.

Arra kérjük Kedves Ügyfeleinket, hogy aki 2019. december 2. és december 17. között ellátogat szalonunkba és autószervizünkbe, hozza el magával azokat a szép állapotban lévő játékait, amelyekre otthon vagy a családban már nincs szükség és szívesen szerezne vele örömet a gyermekeknek.

Dolgozóink készségesen átveszik az Ön által becsomagolt, akár névvel jelölt, akár név nélküli ajándékokat és megőrzik addig, amíg át nem adják a hatvani Brunszvik Teréz és a Százszorszép Óvoda gyermekeinek. Tudatjuk azt is, hogy sajtópartnerünk beszámol az adományok további sorsáról.

Az advent idején gépkocsit vásárló és autót javíttató ügyfeleink is segíthetnek és ajándékozhatnak, mivel mi is meglepetéssel várjuk a hozzánk látogató ügyfeleket.

Az adományozó Ügyfeleink részére 2 liter téli szélvédőmosó folyadékot adunk ajándékba.

„Adni kell, adni, mindent odaadni:

Munkát, erőt, életet.

Pénzt, ruhát és kenyeret.

Könnyet, mosolyt, simogatást.

Jó szándékot, jó akarást.

Imádságot, egészséget, melegséget, élő hitet.

Oda adni akárkinek, a legelső nincstelennek.

Szeretetet adni-adni, s érte semmit se kívánni!”


(Teréz anya)

Kérjük, legyen partnerünk, hogy együtt segíthessünk boldogabbá tenni a hatvani gyermekek karácsonyát!

Kapni jó, de adni még annál is sokkal jobb!

Várjuk Szeretettel!

HYUNDAI HATVAN

Prémium Autóház Kft.Vissza a hírekre