Márkakereskedés hírek

A Hyundai i20 az Év Cégautója Németországban

Újabb elismerést kapott a Hyundai i20 kisautó, amikor a tavaly óta kapható harmadik generációs modellt az Év Cégautójává választották Németországban.

A német firmenauto szaklap 2021 márciusának vége és május közepe közötti online szavazásának részeként egy 165 tagból álló zsűrit kértek fel, hogy szavazzanak a jelenleg legjobbnak ítélt céges autókról. Összesen 20 kategóriában választották ki az általános győztest és az import rangsor győztesét.

Az éves választásokon résztvevő elismert szakértők nagyrészt a német flottapiacot képviselik: a zsűri tagjainak 53 százaléka több mint 100 járművel rendelkező flottákkal rendelkezik, 26 százalékuk pedig az 50–99 járművel rendelkező flottákért felelős. A zsűri tagjainak 38 százaléka kisebb flottákkal rendelkezik. A zsűri tagjai összességében mintegy 179 ezer autóval és körülbelül 25 ezer haszonjárművel rendelkező cégeket képviselnek.

Ezen a választáson 2015 és 2016 után a Hyundai i20 harmadik alkalommal biztosította az import rangsor első helyét a kisautók szegmensében. A modern technológiai szint és a magas hatékonyság jellemzi a Hyundai kisautó harmadik modellgenerációját, amely tavaly az Auto Bild és a Bild am Sonntag „Arany kormánykerék” díját nyerte el a 25 ezer eurós kategóriában.

"Nagyon örülünk, hogy az i20 legújabb generációjával sikerült meggyőznünk a szakértőkből álló zsűrit” – mondta Jürgen Keller, a Hyundai Motor Deutschland ügyvezető igazgatója. „Számunkra a díj ismét megerősíti, hogy az új i20 jelenleg a legjobb csomag a B kategóriában mind magánszemélyek, mind pedig a flottás ügyfeleink számára."

A sikerhez különösen hozzájárulnak a Hyundai i20-hoz először elérhető, 48 voltos hibrid technológiával szerelt motorok, amelyek három-négy százalékkal csökkentik az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást. Ezenkívül az autó alapfelszereltségként számos biztonsági funkcióval és segédrendszerrel rendelkezik, amelyek általában nem jellemzőek egy ilyen osztályú járműben. A Hyundai összes új személygépkocsi-modelljéhez hasonlóan a Hyundai kisautója is kiterjedt garanciacsomaggal kapható, kilométerkorlát nélküli ötéves járműgaranciával és ötéves mobilitási garanciával.

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre