Márkakereskedés hírek

A Hyundai i10 2021 legjobb városi kisautója

Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb becsben tartott autóipari ügyfélkiadványának, a What Car? magazinnak szakértői szerint a Hyundai i10 a jelenleg kapható legjobb városi kisautó.

A nemrég online megrendezett 2021. évi díjátadó ünnepségen az i10 kategóriagyőzelme mellett az IONIQ 5 is dicséretet kapott, mint az Olvasói Díj második helyezettje. Ezt az elismerést azok az újdonságok kapják, amelyek érkezését a legnagyobb várakozás előzi meg a kiadvány olvasóinak körében.

Ami az i10 elsőségét illeti, a What Car? zsűrije a következőkkel indokolta döntését: „A Hyundai i10 vezetőüléséből nagyszerű kilátás nyílik a környezetre, ami az autó kompakt méreteivel együtt ideálissá teszi a típust a városi közlekedésre. Ugyanakkor a modell gyorsabb tempónál is magabiztosan teljesít, köszönhetően annak az 1,2 literes benzinmotornak, amely élénk teljesítménykifejtésével stresszmentes utazást tesz lehetővé. A rugózási komfort a teljes sebességtartományban lenyűgöző, számos nagyobb autónak is becsületére válna.”

Az i10 elődjéhez képest teljes mértékben megújult. A vadonatúj műszaki alapoknak köszönhetően sokkal közelebb áll a prémium termékekhez és számos versenytársához viszonyítva kiemelkedő jellemzőket biztosít. Az i10 tervezése során elsődleges figyelmet kapott a technológia, a kategóriaelső kapcsolódási és biztonsági felszerelés, valamint a teljes értékű ötszemélyes utastér kialakítása – ebben a méretosztályban ugyanis sok típus csak négy férőhelyet kínál.

Az IONIQ 5 kapcsán a What Car? stábja a következőket mondta: „Rendkívül nehéz feladat létrehozni egy vadonatúj márkát, ám az a tény, hogy az IONIQ 5 egyike azoknak az idén érkező új modelleknek, amelyeket a What Car? olvasói a legizgatottabban várnak, arra enged következtetni, hogy a piac már tisztában van a márka létezésével. Az IONIQ 5 előfutáraként bemutatott Hyundai 45 tanulmányautó lenyűgöző formaterve minden bizonnyal hozzájárult ahhoz, hogy a típus ilyen népszerű legyen a közönségszavazáson, ahogy sikerét az elektromos személyautók és szabadidőjárművek iránt mutatkozó, egyre szélesebb körű érdeklődés is elősegíthette.”

Az IONIQ 5 csupán egy eleme a Hyundai villamosított jövőjének. Az IONIQ márka immár megszületett és létezése egy sor olyan, tisztán elektromos hajtású modell érkezését vetíti előre, amelyek a vadonatúj e-GMP platformra épülnek. Az IONIQ 5 egy közepes méretű kompakt szabadidőjárműként az év elején mutatkozik be. Ezt követi a népszerű ‘Prophecy’ tanulmányautó által ihletett IONIQ 6, majd 2024-ben érkezik egy nagyméretű szabadidőjármű: az IONIQ 7.

„Ez a két elismerés tökéletesen jelképezi azokat az értékeket, amelyeket a Hyundai napjainkban képvisel. Amikor a márka megjelent Európában, a kiváló ár/értékarányú kisautók specialistájának számított, mostanra viszont átlényegült a villamosított innováció és mobilitás globális főszereplőjévé.” – mondta Ashley Andrew, a Hyundai Motor UK ügyvezető igazgatója. „A harmadik generációjában járó Hyundai i10 2007 óta kapható Európában, míg az IONIQ 5 hamarosan teljes egészében bemutatkozik a világnak, mint a Hyundai tisztán elektromos járműveket forgalmazó, új IONIQ márkájának első típusa. Nagy örömünkre szolgál, hogy a brit olvasók ugyanolyan izgatottan várják a modell érkezését, mint mi magunk. Az IONIQ 5 érkezésével tovább bővül azoknak a díjnyertes hibrid, plug-in hibrid és hidrogén üzemanyagcellás modelleknek a választéka, amelyek már ma is elérhetők a Hyundai ügyfelei számára.”

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre