Márkakereskedés hírek

A Hyundai hat díjat nyert az Auto Express szavazásán

A Hyundai Motor termékei uralták a 2021-es Auto Express Új Autó Díjait, amikor az autók hat áhított trófeát, köztük az IONIQ 5 az Év Autója címét is elnyerte.

Az Auto Express az IONIQ 5 villanyautót is a legjobb középméretű céges autónak és a legjobb prémium elektromos autónak nevezve megszerezte a rangos Design trófeát. Az Auo Express szakértői ezenkívül a Hyundai Tucson hobbiterepjárót a legjobb közepes méretű SUV, a Hyundai i20 N-t pedig a legjobb Hot Hatchback címmel jutalmazták.

Minden egyes Egyesült Királyságban értékesített autó részt vett az éves Auto Express Új Autó Díja versenyre, amelyet először 1993-ban rendeztek meg. A díjakat az Auto Express nagy tapasztalattal rendelkező tesztelőkből álló bizottsága ítéli oda, amelynek elnöke Steve Fowler főszerkesztő. „Amikor először láttuk az IONIQ 5-öt előrejelző Concept 45 tanulmányt, rögtön tudtuk, hogy a szériaautó valami különleges lesz. Az IONIQ 5 a stílus, a vezetés vonzereje és a minőség terén nyújt kimagasló eredményt. A Hyundai már bebizonyította, hogy vezető szerepet tölt be az elektromos járművek terén és az IONIQ 5 egy lépéssel még továbbmegy. Ez egy ragyogó autó." – mondta Fowler.

A futurisztikus megjelenésű Hyundai IONIQ 5 a Hyundai áttörő Elektromos Globális Moduláris Platformjára (E-GMP) épül, amely gyorsabb töltést, megnövelt hatótávot, kiváló kezelhetőséget és tágasabb belső teret kínál. A fenntartható mobilitás forradalmasítása mellett az IONIQ 5 olyan belső teret kínál, amely teljesen új élményt nyújt az autóban – az élettér és a mozgástér újradefiniálása. Az IONI 5-ben környezetbarát anyagokat, például környezetbarát bőrt és újrahasznosított nejlonfonalat széles körben használnak. Számos elektromos hajtásláncával, valamint két- és négykerék-meghajtású konfigurációival az IONIQ 5 mindössze 18 perc alatt képes 10-ről 80 százalékra feltölteni és akár 5,2 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órás tempóra, miközben egyetlen feltöltéssel akár 480 kilométert is meg tud tenni.

Az IONIQ 5 Év Autója, a középméretű céges autó és a prémium elektromos autó győzelme mellett az Auto Express olvasói az autó forradalmi kialakításáért is megkoronázták. Az IONIQ 5 külseje a Hyundai Pony, a vállalat első sorozatgyártású autójának merész formavilágát idézi, ám a dedikált villanyautóplatform szabadságával korszerűsítették. A belső teret eközben „intelligens lakótérként” jellemzik, sík padlóval és fektethető székekkel kiegészítve. Ez a kényelem és a rugalmasság olyan szintjét teszi lehetővé, amilyet még soha nem láttunk ebben a szegmensben.

A Hyundai paletta erejét bemutatva az Auto Express csapata a Tucsont a középméretű SUV díjjal jutalmazták. Steve Fowler elmondta: „A Hyundai Tucson a mi korunk tökéletes terepjárója”, az Auto Express tesztelőit lenyűgözték a Tucson hatékony hajtásláncai és értékes kárpitjainak széles választéka. Ezenkívül megnyerte őket a terepjáró „vonzó, tágas és könnyen használható belső tere, kiváló minőségű berendezési tárgyai és felszerelései, valamint az összes olyan extra, amelyet a modern vezetők megkívánnak és amire szükségük van.”

Az úttörő Hyundai Tucsont háromféle hajtáslánccal választhatják a vásárlók: hibrid, plug-in hibrid és lágyhibrid. A Tucson stílusa kifinomult, mégis masszív, tökéletesen ötvözi a teljesítményt a hatékonysággal és a vonzó vezetési élményt a kategória legjobb biztonsága egészíti ki. Minden Tucson olyan fejlett biztonsági funkciókkal van felszerelve, mint alapfelszereltségként adott az első ütközéselkerülő (FCA) rendszer, valamint a többütközéses fékrendszer (MCA).

A Hyundai Motorsport ihlette i20 N tiszta vezetési élménye nem volt kétséges a Hot Hatchback kategóriában elért diadalát követően, még a hihetetlenül kemény ellenfelekkel szemben sem. „A Hyundai N jelvénye hamarosan kötelező kelléke lesz annak, aki szeret vezetni. Az új i20 N a szórakozásról szól – ez egy olyan forró ferdehátú, amely minden alkalommal mosolyt csal az utasok arcára. Szeretjük a kiváló gyorsítást és a biztonságos kezelhetőséget, amely a régi hot hatch iskola érzetet kölcsönzi, de a Hyundai technológiájával és minőségével korszerűsítve."

Mint minden éltanuló, vezetőközpontú Hyundai N modell, az i20 N is Namyangban, a Hyundai Motorsport dél-koreai globális kutatási és fejlesztési központjában született és a németországi Nürburgring versenypályán csiszolódott. Az erőteljes, 204 lóerős turbófeltöltős benzinmotorral és a mechanikus korlátozott differenciálművel rendelkező i20 N lenyűgöző teljesítményt és rendkívül mozgékony kezelhetőséget biztosít közúton és pályán egyaránt. Az úttörő konnektivitás és a biztonsági technológiák minden utazást feljavítanak. Mint minden egyes Hyundai modell, az i20 N is ötéves kilométerkorlát nélküli garanciát, ötéves állapotfelmérést és közúti segítségnyújtást biztosít.

„Nagyon örülünk annak, hogy hat Auto Express-díjat is kaptunk” – mondta Michael Cole, a Hyundai Motor Europe elnök-vezérigazgatója. „Az IONIQ 5 három másik kategóriagyőzelem mellett az Év Autója címet is megkapta, ami megmutatja, hogy a Hyundai milyen messzire jutott el az úttörő fenntartható mobilitás útján. Az IONIQ 5 modellel nem kevesebbet céloztunk meg, mint létrehozni a világ egyik legjobb elektromos autóját. Az ügyfelek és az Auto Express megalkuvást nem ismerő kritikusainak reakciója azt mutatja, hogy iparági szempontból verhetetlen terméket szállítottunk. Az i20 N a szakma legjobb riválisai felett is diadalmaskodott azzal, hogy megnyerte a hőn áhított Auto Express ‘Hot Hatchback’ trófeát. Különösen örömteli, hogy az Auto Express tesztelői az i20 N kivételesen szórakoztató tényezőjét, a tiszta vezetési élményt, a fejlett technológiát és a példaértékű minőséget dicsérik, amely értékek a Hyundai nagyteljesítményű N márkájának lényegét képezik. A Hyundai Tucson pedig ma egy újabb jelentős díjat gyűjtött be. Az Auto Express „korunk tökéletes hobbiterepjárójaként leírása” valóban nagy dicséret. "

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre