Márkakereskedés hírek

A Hyundai elindítja európai feliratkozási rendszerét

A Hyundai Motor Mocean néven bevezeti mobilitási rendszerét Európában, amely egy Hyundai jármű tulajdonlásának előnyeit a feliratkozási rendszer rugalmasságával tudja ötvözni.

A Mocean ügyfelei havi vagy éves alapon meghatározott rögzített díjak ellenében iratkozhatnak fel egy Hyundai autóra. A feliratkozás először Spanyolországban indul és a tervek szerint később más európai piacokon is bevezetésre kerül. A szolgáltatás 2021 februárjában indul Barcelonában.

Az ügyfelek egy átalánydíjat fizetnek és 6-tól 24 havi időtartamra köthetnek szerződést azzal a lehetőséggel, hogy igényeik szerint minden 6. hónapban járművet változtathatnak. Az üzemanyag-, illetve töltési költségektől eltekintve a havi díjba minden költség, így a biztosítási díj, a karbantartás és az adók beépítésre kerülnek, így az ügyfelek gond nélkül élvezhetik a szolgáltatást. A Tucsontól az Ioniq modellekig majdnem a teljes Hyundai modellkínálat elérhető lesz Mocean ügyfelei számára.

„A Mocean szolgáltatásunk bevezetésével a Hyundai először terjeszkedik az európai MaaS piacra” – mondja Ulrich Mechau, a Hyundai Motor Europe értékesítési alelnöke. „A Mocean szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a jelenlegi és a jövőbeli fogyasztók igényeinek. Izgatottan várjuk, hogy a következő hónapokban új ügyfélcsoportokat tudjunk megcélozni."

„A Mocean révén a Hyundai ügyfelek gondtalan előfizetéses szolgáltatást élvezhetnek, amely a meglévő autólízing modellekhez képest még nagyobb választékot és rugalmasságot kínál” – mondta Michael Cole, a Hyundai Motor Europe elnök-vezérigazgatója . „Ez az innovatív megoldás azt is szemlélteti, hogy nemcsak autókat gyártunk és értékesítünk, hanem intelligens mobilitási szolgáltatásokat is nyújtunk a 2025Sstratégia ütemtervével összhangban."

A Mocean előfizetéses rendszere a Hyundai globális Mobilitási Szolgáltatás (Mobility-as-a-Service – MaaS) egyik márkaneve. Regisztrációs díj nélkül az ügyfelek teljesen digitális felhasználói élményt és korszerűsített regisztrációs folyamatot élvezhetnek az első kattintástól az autó átadásáig.

Miután regisztrálták a Mocean weboldalán, az ügyfelek kiválaszthatják Hyundai autójukat, 6, 12, 18 vagy 24 hónapos árazási és futásteljesítmény-csomaggal. A járművet az általuk választott napon és időpontban vehetik át egy Hyundai márkakerekedésben. Az egyes modellek becsült szállítási ideje öt-hét nap. A széles Hyundai kereskedői hálózat az előfizetés teljes ideje alatt a teljes körű szolgáltatást és karbantartást garantálja.

A maximális rugalmasság érdekében a Mocean ügyfelek úgy is dönthetnek, hogy életmódjukhoz igazodva félévente cserélik járművüket. Azok, akik szeretnék lemondani előfizetésüket, ezt egy hónapos felmondási idővel megtehetik.

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre