Márkakereskedés hírek

A Hyundai bemutatta az IONIQ Koncepció Kabinját

A Hyundai Motor bemutatta legújabb jövőbemutató IONIQ Koncepció Kabin villanyautó tanulmányát, amely az autók közlekedési eszközökből személyes mobilitási megoldássá alakulását vetíti előre.

A Hyundai azt tervezi, hogy olyan módon használja ki az elektromos járművek tágas belső terét és hatalmas áramellátási kapacitását, hogy integrálja a háztartási elektronikát és készülékeket a jövőbeni IONIQ-modelljeibe, amelyek így az ügyfelek igényeitől és életstílusától függően személyre szabhatók. A Hyundai tervei szerint ilyen hozzáadott élményt a jövőre bemutatkozó új generációs IONIQ 5 villanyautótól kezdődően tervez kínálni.

A Hyundai IONIQ Koncepció Kabinját az LG Electronics céggel együttműködésben készítették, amely utalást nyújt arra, hogy mi lehetőségek rejlenek az elektromos autók belső terében. Többek között a „Ruhaápolás” és a „Cipő komornyik” funkciók lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy menet közben hétköznapi feladatokat végezzenek el, miközben a mennyezetre szerelt 77 colos rugalmas OLED képernyőn élvezik a műsort. A képernyő elég nagy ahhoz, hogy a különböző tartalmakat két ember egyszerre élvezhesse, miközben a hang a fejtámlák hangszóróin keresztül szól, ami a személyes hangzónát is megteremti. Ezenkívül egy padlótisztító robot és a fent elhelyezett UV LED-lámpák biztosítják a kabin tisztaságát és fertőtlenítését.

„Az IONIQ Koncepció Kabin egyfajta példátlan megközelítése az ügyfélélmény javításának, mivel a különféle igényekhez és életstílushoz igazítható" – mondta Wonhong Cho, a Hyundai Motor ügyvezető alelnöke és globális marketing igazgatója. „A dedikált villanyautókk lehetővé teszik számunkra, hogy forradalmasítsuk a Hyundai által az ügyfelek számára nyújtott élményt, felhatalmazva őket arra, hogy az eddigieknél többet tegyenek meg a járműveken belül és kívül.”

A Hyundai hamarosan bemutatkozó IONIQ villanyautó-márkájával vezető szerepet kíván betölteni az elektromos mobilitás korszakában. Az IONIQ járművei az E-GMP (Electronic Global Modular Platform), a Hyundai kizárólagos villanyautó platformjára épülnek, amely lehetővé teszi a vállalat számára, hogy példátlan tapasztalatokat nyújtson járműveiben és azokon túl is.

Forrás: Dönci Hyundai Blogja

hyundai, hatvan, márkakereskedő, ügyfél, szolgálat, 60, i10, i120, i30, i40, santa fe, tucson, i30n, budapest, heves, megye, eger, ix35, ix55, veloster, gyöngyös, jászberény, duna, akció, autószerviz, töltés, kereskedés, kia, renault, opel, toyota, vw, skoda, peugeot, citroen, honda, mazda, ford, fiat, márkaszerviz, auto, márkakereskedés, autószalon, pest, buda, palace, m3, m1, kedvezmény, flotta, szerviz, aszod, godollo, garancia, 5 év, kilométer, korlátozás, nélküli, kerület, elantra, ioniq, kona, electric, elektromos, car, hybrid, hibrid, villanyauto, benzin, dízel, diesel, lóerő, teljesítmény, új, kedvező, hitel, lízing, biztosítás, casco, kötelező, bosch, okmány, iroda, ügyintézés, márkakereskedés, autószerelő, szakember, futómű, motor, műszaki, vizsga, eredetiség, vizsgálat, klíma, javítás, beállítás, gumi, abroncs, tárolás, szerelés, diagnosztika, értékesítés, használt, autó, adás, vétel, szerződés, megrendelés, autómosás, karosszéria, autófényezés, biztosítás, ügyintézés, 2020, prémium, autóház, ev, hev, phev, kedvezmény, legjobb, ár, árengedmény, minőség, megbízható, gds, bluelink, carplay, android, navigáció, magyar, nyelv, palisade, ulsan, nosovice


Vissza a hírekre