Hírek

Megérkezett a Hyundai új N-Line szériája

Az első nagyteljesítményű ’N’ jelvényt viselő sorozatgyártású - i30 N - modell sikeres bemutatását követően a Hyundai tovább bővíti modellválasztékát az N-Line felszereltségi szint Európában történő bevezetésével.

Az i30 N-Line az első Hyundai modell, amely megkapja az új felszereltségi csomagot, mely az i30 N-ből ismerős külső és belső dizájn elemeket kapott, ezzel is tovább javítva az i30 megjelenését. A műszaki beállítások - beleértve a felfüggesztést, a fékeket és a kipufogót - szintén áthangolásra kerültek, hogy kicsit izgalmasabbá tegyék a modellt a hagyományos i30 ötajtós változathoz képes.

Az i30 N-Line felszereltségi szint frissített dizájn elemei közül sok megegyezik a sikeres i30 N modellével. Ezek közé a frissítések közé tartoznak az első és hátsó lökhárítók, amelyek kizárólag az N-Line felszereltség esetében ezüstszínű kiemelést kaptak. Az új felfüggesztéssel kombinálva az autó hasmagassága alacsonyabb és szélesebb lett, ezzel dinamikusabb megjelenést kölcsönözve az autónak. A 18”-os könnyűfém keréktárcsák első alkalommal jelennek meg az 5-ajtós i30 esetében, ezzel is tovább erősítve a sportos külsőt. Az új ikerkipufogó egy további dizájnelem, amely megkülönbözteti az i30 N-Line felszereltséget a többitől. Az autó elején, egy újonnan megalkotott jelvény jelzi az N-Line felszereltséget.

A beltér tekintetében, a vásárlók választhatják a jobb oldaltartást biztosító N-márkájú bőr sportüléseket. A sportkormány, a fémpedálok és az N váltógomb a sofőr számára még élvezetesebb vezetési élményt kínálnak. Az ötajtós i30 tágas és praktikus beltere továbbra is kellő kényelmet kínál minden utas számára az i30 N-Line felszereltségi szintű változat esetében is.

A sportosabb vezetési dinamika érdekében a felfüggesztést, a fékeket és a motor reakcióját tovább finomították az i30 N-Line esetében. PS4 Michelin Performance gumiabroncsok kerültek az autóra, melyek illeszkednek az áthangolt vezetési teljesítményhez. Az i30 N-Line vásárlói az 1.4 T-GDI 140 lóerős benzinmotor vagy az 1.6 CRDi 136 lóerős dízelmotor közül választhatnak.

„Az i30 N modellünk bemutatása óta nagy sikernek örvend, amely igazolja képességeinket a nagy-teljesítményű mérnöki munka terén, valamint érzelmeket ébreszt márkánk iránt, a modell kínálta vezetési élménynek köszönhetően" - mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingért és termékekért felelős alelnöke. „Most ezt az érzést egy szélesebb közönség számára is elérhetővé kívánjuk tenni az új i30 N-Line bemutatásával. Úgy véljük, hogy ez az átfogó dizájn- és műszaki elemeket tartalmazó fejlesztési csomag továbbra is egyre több új ügyfelet terel majd a Hyundai márka felé Európában."

Az N-Line felszereltség bemutatásának megünneplése céljából a Hyundai egy új videoklipet forgatott, amely az új modell dizájn- és műszaki elemeit mutatja be. A videó humoros forgatókönyvében, amelyben szerepel a Hyundai Motorsport tesztpilótája, az igen sikeres túraautó pilóta, egy első pillantást vethet az i30 N-Line modellre.

A videóban Tarquini könnyedén kezeli az i30 N-Line-t és ügyesen beindít egy szerkezetet, amely egy üveg forró csiliszószhoz kapcsolódik. Nagyszerű vezetési technikával Tarquini az i30 N-Line-t pontosan a megfelelő helyre kormányozza hogy a hamburgerére hulló csiliszósz cseppjeit elkapja, amely ugyanúgy felpaprikázza az ételét, mint ahogyan az N-Line felszereltség izgalmasabbá teszi a hagyományos i30-at.

Az i30 N-Line 2018 nyarától lesz elérhető a Hyundai európai autókereskedéseiben, így hamarosan hozzánk is megérkeznek az első példányok.

Forrás: Dönci Hyundai blogja


2018 IDEA Design Hyundai jutalmazottjai

Tovább

Rómától Párizsig 8:18 perc alatt

Tovább

Dong Woo Choi-t nevezték ki a Hyundai Motor Europe elnökének

Tovább

Hyundai hamarosan bemutatja következő N modelljét

Tovább

Hyundai több évre szóló partnerségi megállapodást kötött az AS Roma-val

Tovább

Új féléves eladási rekordok

Tovább

A Hyundai bemutatja az új i30 N-Line felszereltségi csomagot

Tovább

Hyundai 2018-as Auto Express díjai

Tovább

Hyundai és Hertha BSC partnertség

Tovább

HMG és a Wärtsilä új partnerségi megállapodása

Tovább

Hyundai IONIQ 2018-as Busan eredménye

Tovább

A Hyundai lett az Atlético Madrid és a Chelsea labdarugó klub globális autóipari partnere

Tovább

Hyundai 2018-as FIFA márkakampánya a Maroon 5-val

Tovább

Az új Hyundai Tucson úttörő megoldásai

Tovább

i10 2018 Honest John Awards helyezése

Tovább

i30 Fastback Auto Zeitung 2018-as szereplése

Tovább

Hyundai Kona Red Dot díja

Tovább

AutoBild díjkiosztó első helyezettjeink

Tovább

Új Hyundai Tucson debütálása

Tovább

Hyundai i20 GO! a KRESZ-Faktor versenyen

Tovább

Michelisz Norbert a Hyundai márkaarca lett 2018-ban

Tovább

Hyundai R5-el 2018-ban!

Tovább

Kona és i30 Fastback 2018-as iF Design Award-jai

Tovább

A vadonatúj Hyundai Kona Electric

Tovább

A BRC csapat két Hyundai-jal indul a FIA túraautó-világkupában

Tovább

A Hyundai NEXO hidrogén-üzemanyagcellás elektromos járműve nyerte a Reviewed.com Editor's Choice díjat a CES 2018-on

Tovább

NEXO: A Hyundai hidrogén-üzemanyagcellás elektromos járművének következő generációja

Tovább

Kona 5 csillagos minősítést érte el

Tovább

A Hyundai a legkisebbekre is gondol

Tovább

3 negyedévére vonatkozó üzleti eredmények

Tovább

Sikeres harmadik negyedév

Tovább

Interbrand márka besorolása a Hyundai-ról

Tovább

Hyundai három kategóriában is győzelmet aratott

Tovább

2017 első félévi üzleti eredmények

Tovább

Hyundai háromszoros sikere

Tovább

Hyundai bemutatja a KONA Gang-et

Tovább